Het leeghalen van een woning kan verschillende oorzaken hebben. Door bijvoorbeeld een sterfgeval kan het huis zonder bewoner komen te zitten en de familie van de overledene ziet het niet zitten om het huis zelf leeg te halen.  Wij van VerDer! kunnen op deskundige wijze de woning  bezemschoon opleveren. Voordat de inventaris zal worden opgeruimd moet de persoon zelf of de familieleden de waardevolle spullen uitzoeken en meenemen.

Het opruimen van inboedel gaat vaak gepaard met een heleboel praktische zaken – zoals het voorzien van ladderliften,... en administratieve beslommeringen – zoals het aanvragen van parkeerverbodsborden en de goedkeuring bij de plaatselijke politie. VerDer! staat graag in voor zowel de praktische als de administratieve kant en samen met u gaan we hiervoor op zoek naar de meest voordelige oplossing!

Wat is ons werkgebied?

Wij ruimen inboedels van huizen, appartementen, maar ook afzonderlijk kelders en zolders op in de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Hoe gaan we nu precies te werk?

We komen eerst ter plaatse om uw noden persoonlijk te komen bespreken. Zo krijgen we een goed beeld van uw situatie en kunnen we het pand in kwestie op voorhand komen inspecteren. We stellen u een offerte op met de efficiëntste en goedkoopste oplossing, die uiteraard geheel vrijblijvend is. Van zodra we uw akkoord ontvangen, plannen we de aanvangsdatum in en treffen we alle nodige voorbereidingen. 

U krijgt van ons een vrijblijvende offerte, waar achteraf geen verrassingen aan vastzitten. Of misschien enkel een leuke verrassing gezien wij steeds de factuur baseren op het werkelijk opgehaalde tonnage afval (via een officiële weegbon), dit wil zeggen dat als de offerte gebaseerd was op bijvoorbeeld 4000kg en er werd maar 3000kg opgehaald dan verrekenen wij dit. Een meerprijs wordt NOOIT aangerekend.